2019- 2020 ÖĞRETİM YILI YAZ STAJINA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ
03 Mart 2020

Hastanemize Yaz Dönemi Stajı için başvuruda bulunup, kabulü yapılan öğrencilerin isimleri aşağıdaki ekli listededir.

Staja kabul edilen öğrenciler için istenilen belgeler eksiksiz ve zamanında hastanemiz Eğitim Birimine teslim edilmelidir.

Staja kabulü gerçekleşmiş olduğu halde, stajını kurumumuzda yapmaktan vazgeçen ya da başka yerde yapacak olan öğrencilerin en kısa sürede kurumumuz eğitim birimine bilgi vermeleri gerekmektedir.

STAJA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

1. Öğrenci Belgesi
2. İş Yeri Staj Sözleşmesi
3.Staj Başvuru Belgesi
4. İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Belgesi
5. Staj Dönemini içeren Sigorta Giriş Belgesi (Kurum kabulünüz yapılsa dahi staj aralığı içeren sigortanız olmadığında staj başlangıcınız yapılamaz.)

Belirtilen belgelerin 10.04.2020 tarihine kadar Eğitim Birimine teslim edilmelidir.

Detaylı bilgi için
0 (332) 224 00 00 Dahili: 1144  numarasından  Eğitim Birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

Staja Kabulü Yapılan Öğrencilerin Listesine ulaşmak için tıklayınız....